Woning verhuren

Woning verhuren?

“Eenvoudig en snel bij Vastgoed Match!”

Bent u als woningbezitter op zoek naar een geschikte huurder van uw woning? Laat de verhuur dan aan Vastgoed Match over! Wij hebben al bijna 10 jaar ervaring in tijdelijke en langdurige verhuur van zelfstandige en onzelfstandige woonruimten. Overweegt u uw woning te verhuren? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend  een afspraak te maken.

Advies op maat!

Voordat wij de woning in de verhuur nemen, komen wij graag vrijblijvend bij u langs om kennis met elkaar te maken en met u de mogelijkheden tot verhuur door te spreken. Wij u adviseren u over de haalbare huurprijs en bespreken wat er wellicht veranderd moet worden om de snelheid van de verhuur te bevorderen. Tijdens deze afspraak zullen wij de woning opnemen en een fotoreportage maken die wij gebruiken voor diverse internetpresentaties en overige uitingen. De woning wordt naast particulieren ook aangeboden aan verschillende bedrijven waar wij mee samenwerken om hun medewerkers een passende woning aan te kunnen bieden. Aangezien wij al ruime tijd werkzaam zijn in de regio is de kans dat uw woning op korte termijn wordt verhuurd!

Wat kunt u van ons verwachten?

Ons dienstenpakket in de verhuur van uw woning bestaat uit verschillende activiteiten die is gericht op uw specifieke wensen!

  • advies omtrent uw huurwoning op korte en lange termijn;
  • informeren over de mogelijkheden en bevorderen snelle verhuur;
  • adverteren (mailings, samenwerkingsverbanden en internet);
  • bezichtigingen (met een of meerdere potentiële huurders);
  • screenen en matchen potentiële huurders; 
  • inspecteren van de woning (inspectierapport met foto’s tijdens oplevering en eindinspectie woonruimte);
  • incasseert de eerste betaling voor u ( 1e maand huur en waarborg);
  • assisteert u in onderhandeling en vastleggen afspraken;
  • mogelijkheid tot vastgoedbeheer (tegen nader overeen te komen vergoeding)

No cure, no pay
Wij werken volgens het principe no cure, no pay: geen succes (geslaagde verhuur), dan ook geen (courtage)rekening. Bespreek met ons de mogelijkheden!

Ons telefoonnummer is: 0183 359466. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor. Onze thuisbasis is aan de Energieweg 27 te Meerkerk. U kunt bij ons gratis parkeren.