Bedrijfspand verkopen of verhuren

Bedrijfsobject verkopen of verhuren?

Vastgoed Match is gespecialiseerd in bemiddeling inzake bedrijfshuisvesting en het beheer ervan. Ons werkgebied is Gorinchem, Tiel, Dordrecht en de wijde regio. Wij bieden bedrijfsruimtes aan in alle soorten en maten. Zowel in de verkoop als in de verhuur. Tevens kopen wij bedrijfsruimtes aan. Door onze moderne
instelling en actieve persoonlijke begeleiding leveren wij altijd maatwerk!

Logo_Vastgoed_Match_WHITE

Bent u als ondernemer op zoek naar een geschikte koper of huurder van uw bedrijfsruimte, laat dat dan aan Vastgoed Match over. Wij besparen u aldus de tijd en de moeite zelf een geschikte koper of huurder te zoeken. Tevens kunnen wij het technische en financiële beheer van uw vastgoed verzorgen. Eigenlijk kunt u voor alle wensen op het gebied van commercieel vastgoed bij ons terecht. Is uw bedrijf gegroeid en zoekt u een groter pand? Vastgoed Match kan u daarbij helpen. Of andersom: bent u kleinschaliger gaan werken en heeft u een surplus aan bedrijfsruimte? Vastgoed Match bemiddelt bij het vinden van een kleinere vestiging en begeleidt u bij de verkoop of de verhuur van uw huidige bedrijfsruimte.

No cure, no pay
Wij werken volgens het principe no cure, no pay: geen succes, dan ook geen (courtage)rekening. Bespreek met ons de mogelijkheden!

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in ons unieke concept met betrekking tot de verhuur, verkoop of beheer van uw bedrijfspand? Of de aankoop/aanhuur van een bedrijfsruimte? Loop gerust eens binnen bij ons. De thuisbasis van Vastgoed Match is ons kantoor aan de Energieweg 27 te Meerkerk. Tijdens een kop koffie adviseren wij u graag over wat het beste is voor u en uw bedrijfsruimte. U kunt bij ons gratis parkeren! Of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of advies. Ons telefoonnummer is: 0183 359466.